everything about 3b
szczota "podobno" udawał
ale ja po trzeźwemu nie dałbym sie tak bić, przecież to rzeź była ;p
Szczota udawał bo chciał żeby Tomek poszedł do chaupy...inaczej by się narąbał a Szczota miałby przejebane. Wiem ,bo gadałem z nim normalnie jak w "izbie wytrzeźwień" zostaliśmy ja, Łącznik, Szczota i ten na łóżku od pizzy . Obiecałem Szczocie,że go wybronie i robie to
. Szczota RESPECT!!! Nie dałeś sie nawet jak Cie po dupsku lali
To pytanie zależy do jakiej części imprezy się odnosi, bo rano było ciężko... ledwo zipiałem, ale fakt faktem piłem co nieco, ale z głową, nie tak żeby być w takim stanie jakim byłem w wytrzeźwiarce, byłem świadomy co robię i co wy robiliście ze mną, bić leżącego ?????????????? Muszę przyznać, że dawka alkoholu jaką wcześniej wpoiłem sprawiła, że bicie mnie paskiem nie było aż takie straszne, ale 2 razy dostałem po nerach, kurwa to każdy by poczuł, nieważne w jakim stanie by był.........., teraz mam pamiątkę na plecach po tej rzezi.
Aha trzeźwy to ja napewno nie byłem, ale trochę podchmielony napewno. Nic chyba pójdę uwolnić Żubra
Fakt że odkryłem trochę talentu aktorskiego jest miły, aha Yoda wiem dlatego przed imprezą na obiad jadłem rosół. A gdybym nikomu nic nie powiedział to byłbym pewnie zalaną świnią